Födelsedagar

ÅTTIO ÅR fyller – som tidigare i korthet omnämnts – om lördag fru Lotten Lindvall, maka till herr Karl Lindvall, Robsarve i Fröjel. Man får söka vida omkring för att träffa på någon så ungdomlig 80-åring, som Lotten Lindvall. Hon är ovanligt pigg och nyter, både till utseende och vigör liknar hon mer en 60-åring. Hon har sedan sin ungdom varit ansluten till baptistmissionen, först som medlem av ,Eksto baptistförsamling och de senaste 26 åren som medlem av Fröjels baptistförsamling.

På måndag fyller fru Hilma Pettersson, Stenstugu i Othem, åttio år. Fru Pettersson, som tillsammans med sin make, förre lantby. Theodor Pettersson, i många år innehaft en gård, vid Västninge i Lärbro, tillhör pingstförsamlingen i Rute. Makarna bor numera hos en dotter, som är föreståndarinna för telefonväxeln vid Othemars.
Fru Pettersson, som varit en mycket duktig husmor, är alltjämt vid god vigör och sysslar dagligen med stickning till förmån för Räddningsmissionen.

SJUTTIOFEM ÅR fyller på söndag fru Anna Hansson, maka till lantbrukaren Hans Hansson., Nora i Vamlingbo. Jubilaren, som är bördig från Småland men redan i unga år kom till Gotland, har gjort sig känd sorn en duktig hemmets kvinna.

SJUTTIO ÅR fyller på söndag hemäg. Karl Löfkvist, Nyplings i Lokrume. Han är född i Tingstäde men har i många år varit verksam i Lokrume, där han alltjämt innehar gården vid Nyplings.

Gotlänningen
Torsdagen 11 september 1952
Nr 210

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *