Baptistförsamlingen.

Torsdagen den 4 febr. hade baptistförsamlingen i Klintehamn tillfälle att välkomna en ny medarbetare, evangelist Signhild Åslund, som en tid framåt kommer att deltaga i församlingsarbetet i Klintehamn, Fröjel och Bander.
Efter inledning och hälsningsanförande av pastor J. Gustafsson följde en gemytlig kaffestund. Musikföreningen sjöng flera sånger. Många hjärtliga välkomsttal riktades till den nya evangelisten. Till sist tackade fröken Åslund för välkomstorden, och mötet avslutades med sång och bön.
Söndagen den 7 febr. hölls på eftermiddagen en mycket trevlig fest för gamla i Salemkapellet. Ett hundratal gamla deltogo. Hälsningstalet hölls av pastor J. Gustafsson. Musikföreningen deltog med ett flertal sånger. Det festligt dukade kaffebordet med tårtor och annat bakverk uppskattades livligt.
Efter kafferasten höll missionär A. J. Lidqvist från Kina ett mycket intressant föredrag. Genom frivilliga gåvor insamlades 110 kronor till Kinamissionen. Vidare förekom solosång Sch en uppläsning ur Hjalmar Gullbergs dikter ”Uppenbarelseboken i skyddsrummet”. Pastor Lundblad uttalade de inbjudnas tack för en angenäm högtidsstund.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 10 februari 1943
N:r 33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *