Biograferna.

Reginateatern hade i går afton premiär på en trevlig Paramountfilm med den bestickvar titeln »En bröllopsnatt i Venedig». Det är en komedi i sex akte med Florence Vidor och Tonio Carminti i huvdrollerna, och det hela är en kärlekshistoria om en grundligt förälskad ung mun och en lika grundligt lyx- och praktälskande ung dollarprinsessa, som efter åtskilliga äventyr återfimna varandra i den italienska handeds- och gondolstaden. Filmen bjuder på en mängd vackra scenarier.
Som förpjäs ges en vansinnig fars i 2 aktor Med titeln »På nattcabaret».
— Palladium har ett fullständigtbarn- program från början till slut. Två utländska journaler, två tvåaktiga farser, som väcka hurrande jubel bland ungdomen i salongen, och till sist en lagore lång vilda-västerfilm med Tom Mix — vad kan man mera begära?
— Visbybio har en film med det sympatiska paret Dorotlhy Mackaill och Jack Mulhall i huvudrollerna. Handlingen utspelas på olika varieteter och lämnar en del intressanta inblickar i livet bakom kulisserna med och utan trollkonster. Filmen är alltigenom småtrevlig och är kryddad med både komiska poänger och hjärtenypande dito. Förspel äro en naturbild och bildar från en gelbgjutareverkstad.

Gotlands Allehanda
Tisdagen 20 november 1928
Nr 273

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *