Lösöreauktion vid Fride i Fide.

Med anledning av iråkad sjukdom och utarrendering av hemmanet låter hemmansägaren Olof Porsson genom offentlig auktion, som förrättas vid Fride måndagen den 19 innev. april från kl. 12 midd. till den högstbjudande försälja följande yttre lösöre:.
KREATUR: 1 ardennersto 8 år. 1 treårig vallack, körtam, 1 hingst-och 1 stoföl av ardennerras ett år gamla samt 1 ko lämplig till slakt.
REDSKAP: 1 åkkärra, 1 arbetsvagn, 1 lasthäck, 1 spetsplog, 1 fjäderharv, 2:ne vändplogar, 1 femton billans radsåningsmaskin, 1 slåttermaskin, 1 hackelsemaskin, 1 rotfruktskärare samt ett par bättre selar m. m.
Med betalningen lämnas kände inropare anstånd till den 1 nästk. okt.
Burgsvik den 8 april 1920.
SVANTE J. LINDSTRÖM.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 10 April 1920
N:r 82

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.