Gotland populärt för fastländska juniorlag.

Gotland har blivit en populär plats för fastländska fotbollslag och då särskilt juniorlag. IFK Hjos juniorlag spelade i söndags mot Gute på Vallen och vann med 3-0. På tisdagskvällen besökte man Sudervallen och spelade mot Hemse BK och det blev vinst där med 4-2. I går kväll gästade man Lye och efter en fin match segrade fastlänningarna med 4-1.
Eslövs IK:s juniorer började i går kväll sitt gotländska gästspel med en match mot AIK. Det var det bästa juniorspel som presterats på Vallen i år o. visbylaget vann med 5-4 (3-3). Segrarnas mål gjordes av »Kajan» Almlöf (3) och Allan Johansson 2 mål. På söndag får Dalhem besök och på tisdag Othem av smålänningarna. På lördag och söndag blir det ytterligare juniorfotboll. Vesta IF kommer ner och matcher mot VIF och AIK.

Vänskapsmatcher
mellan gotlandslagen spelas för fullt nu till seriepremiären. I går kväll spelade Bro mot Hörsne och vann med 4-1. Målskyttar var Inge Stenström och Tore Engström med två vardera. I söndags spelade Stånga—Fardhem och resultatet blev 3-3.

Gotlänningen
Torsdagen 24 Juli 1952
Nr 168

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *