Födelsedagar

SJUTTIOFEM ÅR fyller fru Hulda Jakobsson, Roes i Grötlingbo, på lördag. Jubilaren, som är maka till förre lantbrukaren Anders Jakobsson, har tilhört kyrkliga syföreningen i hemsocknen.

SEXTIO ÅR fyller på lördag hemmansägaren Axner Gardell, Grinder i Dalhem. Han är född i Dalhem, där han nu sedan åtskilliga år tillbaka innehar och brukar fädernegården. Jubilaren, som gjort sig känd som en driftig och duktig jordbrukare, är även intresserad jägare och friluftsmänniska. Också de, gotländska idrotterna pärk och varpa har han med framgång ägnat sig åt.

På lördag fyller lagerarbetaren Ernst Ahlstedt, Södra Kyrkogatan 20, Visby, sextio år. Han var i många år anställd vid Häggs möbelaffär och är numera verksam hos möbelfirman Hellström & Sandberg i Visby.

FEMTIO ÅR fyller fru Svea Björk, maka till frisör Eric Björk, Norra Murgatan 26, Visby, på lördag.

Konditoriarbetaren Anton Sedvall, Slite, fyller på lördag femtio år. Han är norrlänning till börden och kom till Gotland 1932, då han fick anställning i G. A. Olofssons bageri i Slite, där han ännu är verksam på konditoriavdelningen. Han har gjort sig känd som en duktig yrkesman.

Gotlänningen
Torsdagen 3 Juli 1952
Nr 150

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *