Biograferna.

Ett helaftonsprogram med Oliver Hardy och Stan Laurel alias Helan och Halvan, det måtte väl vara något för alla älskare av den mera burleska humorn. »In igen och ut igen», som igår hade premiär på Visby-bio, är en äkta amerikansk fars, fullständigt utan rim och reson men rolig. Att filmen uppskattades av publiken hördes också tydligt på de rungande skrattsalvorna under hela föreställningen. Filmen är synnerligen uppiggande och glad, för den nota bene, som uppskattar den slags humor, som här bjudes. Som förspel visas intressanta bilder från svensk konstgödseltillverkning.
»En natt i paradiset» heter ett nytt tyskt lustspel, som igår kväll hade premiär på Regina. Filmens handling är varken ny eller originell och får väl betecknas som sagolik, men hela filmanrättningen serveras publiken på ett synnerligen synnerligen sätt med lagom portioner av humor, sprallighet, kärlek m. m. i lämplig blandning.
Anny Ondra är lika bedårande söt och pigg som någonsin förut. För den som vill ha en stunds angenäm förströelse, rekommenderas »En natt i paradiset», Som förspel visas en del vackra och vältagna bilder från det historiska slottet Wartburg med omnejd.

Gotlands Allehanda
Fredagen den 30 september 1932
N:r 227

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *