Genom offentlig auktion,

som kommer att förrättas å stadens auktionskammare onsdagen den 18 Januari från kl. 10 f. m., försäljas för ett dödsbos räkning följande, i godt stånd befintliga lösörepersedlar, näml.: medaljong, ringar och kedjor m. m. af guld samt fickur af silfver, kopparv, jern- och blecksaker, diverse porslin och glas, åtskilliga bättre möbler, såsom schiffonier, spegelbord, skrifbord med skåp och lådor, nattduksbord, säng, soffa med dyna, gungstol och andra stolar, skänk, lavoar med servis, toalett- och andra speglar, väggur och flera vackra oljetryckstaflor, syskrin, samt kläd- och handdukshängare m. m.; en uppsättning särdeles goda och välvårdade fruntimmersgångkläder, bestående af vinterkappa, en kappa af silkessammet, 3:ne andra kappor, 5 st. klädniagar, en tillskuren men osydd, bättre klädning, kjortlar och koftor, ylleväst och snörlif, en större, grå filtsjal, en röd sjal af silkesplysch, en mängd andra hals- och hufvuddukar, 5 dussin näsdukar, handskar, kragar, manschetter och halskrus, förkläden, hattar och mössor, hvarjehanda underkläder och strumpor samt skor och tofflor; diverse sängkläder, sängtäcken och madrasser, 10 par lakan, 18 st. örongottsvar, 2 1/2 dussin handdukar, hvita och kulörta borddukar, servietter, virkade bordkläden, antimakasser, föuster- och rullgardiner, schalusier samt stol- och soföfverdrag; ett paraply, en angtuka omkring 40 alnar golfmattor, en kappsäck, 2 st. matkorgar, jämte en hop smilsaker, som här icke eh noga kunna uppräknas; — och lemnas åt säkre, välkände inropare anstånd med betalningen till den 19 Mars innevarande år.
En Singers Symaskin säljes äfven. Vid samma tillfälle, kl. 12 middagen, utbjudas och försäljas äfven aflidna ogifta Kristina Söderdahls arfvingar tillhöriga fastigheterna n:ris 39, 40 och 41 i Strandrotens 1 qvarter här i staden; blifvande betalnings- och öfriga vilkoren vid auktionen tillkännagifna. Upplysningsvis får dock nämnas, att 1/6:del af inropsbeloppet skall erläggas kontant strax.
Obs! Fastigheterna säljas hvar för sig.
Visby den 9 Januari 1888.
Auktionskammaren.

Gotlands Allehanda
Fredagen 13 Januari 1888
N:r 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.