SPORTSPALTERNA.

Tröjfest i kväll kl. 7!.

Härovan ses kvällens två stora festföremål: Maj-Britt Bendelin, Bro SK, och John-Erik »V OK-Pelle» Pettersson, Visborgs OK, som kommer att belönas med Gotlänningens mästartröjor för sina framgångsrika insatser inom gotländsk orientering under år 1952.

Ja, så äntligen är vi då framme vid dagen D lika med lördagen den 27 dec. Och när en orienterare hör dagen den 27 dec. vet han också var han skall tillbringa kvällen. Kl. 19 går »startskottet» för TRÖJFESTEN i Stadshotellets festvåning och det är bara att hoppas att så många som möjligt infinner sig till denna den åttonde festen. Ni som ätit flitigt av julmaten skall inte behöva ha bekymmer för »julmage», »ta Tröjfest»! Det är absolut den bästa medicinen vi kan rekommendera. Skratt på skratt kommer det att bli — ni kan vara så säkra — då Bro- och VOK-grabbarna kokat ihop ett jättespex. Programmet i övrigt är digert, och festligt och bara det är värt den låga entréavgiften, men man får visst kaffe för slanten också.
Till er som vill ha en rolig tredje dagsafton vill vi rekommendera tröjfesten i kväll, som kommer att bli »ALLA TIDERS».

Handbollsraffel när UK-Pressen möts.
De som såg matchen mellan landskapslaget och Pressen bör fara till ex-huset i morgon, då en ny upplaga av Pressen kommer att ta en dust med UK-laget. Ni minns väl den förra, då det unga presslaget gastkramade publiken med att ända in i slutet nosa på jämnt resultat?
Givetvis har Pressens uttagningskommitté inte kunnat få fram samma slagkraftiga lag denna gång, då UK ,snött åt sig» ett par av våra mannar, och deras överblivna kan vi heller inte ta nytta av, då de dras med skador. Sålunda fanns Ulle Stenbom och Curt Nilsson med i räkningen. Stenbom har ännu känning av sin revbensskada. Båda kommer att utebli från Trettondagshandbollen, då Sörmlandslaget scm bekant är här. I sista minuten har landskapslagsreserven »Bambis» Karlsson lämnat återbud på grund av handskada, och i stället för honom kommer Jenny Johnsson att sättas in.
En damseriematch i vilken VIF och Gute är kontrahenter och en kvalificeringsmatch för junior-DM-finalen med AIK:s och VIF:s grabbar kommer att bli inledningsmatcherna.
Presspelarna samlas på konditori Porten i morgon kl. 14 för sedvanligt »taktiksnack».

Gotlänningen
Lördagen den 27 December 1952
Nr 300

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *