God stämning från första stund

på gymnastiklägret på Varvsholm
108 barn — från Burgsvik i söder till Fårösund i norr hade infunnit sig när Gotlands gymnastikförbunds Varvsholmsläger i går öppnades av lägerchefen överlärare Einar Smith. Stämningen blev god redan från början, och sedan förläggningen ordnats i de olika lägerbarackerna satte man i gång så smått och hade bl. a. sång på programmet. Drygt hälften av deltagare har varit på gymnastikläger tidigare och man fann snart den rätta lägermelodin.
I morse inleddes programmet med gymnastik och morgondopp och vid frukosten kunde man konstatera att aptiten var minst lika god som vid tidigare läger.
Lägerchef är som sagt Einar Smith och lägerledare är gymnastikdirektör Gösta Löfgren, Erik och Sture Söderberg från Visby, i Lennart Fors, Skövde, och Sven Lindahl, Linköping, de båda sistnämnda folkskollärare, fru Karin Nilsson, lärarinnan Karin Tegendahl, seminarist Margaretha Stenqvist samt fröknarna Nenne Wallin och Siv Zachrisson, den sistnämnda en gammal »lägerhäst» som nu kommit tillbaka som ledare. Dessutom tillkommer Evald Östling, som var med även i fjol som bollinstruktör.
Lägret pågår t. o. m. söndag och uppbrottet sker på måndag morgon.

Gotlänningen
Onsdagen 6 augusti 1952
Nr 179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *