Dödsfall.

I en ålder av 63 år avled på själva 63-årsdagen i San Francisco Carl W. Nilsson. Den bortgångne, som var född i Hemse och senare bosatt i Visby, gav sig i unga år till sjöss och seglade först i östersjöfart. År 1914 reste han utomlands och seglade under hela förra världskriget på olika hav till 1920 då han stannade i San Francisco, där han hade anställning i kustfarten.
Han avled ogift. Närmast sörjande är tre bröder, Henning, bosatt i Amerika, Gustaf, maskinist i Stockholm samt Ragnar, lokförare i Visby.

Efter nära sju års sjuklighet avled i går fiskaren Frans Sigrén, Västergarn. Han skulle i dag ha fyllt 55 år. Vid sidan om fisket har han även gjort resor med turister mellan Västergarn och Karlsö. Som närmast sörjande efterlämnar han syskon.

I en ålder av sjuttiosex år avled hastigt i onsdags lantbrukaren Johan Jonsson, Stenstu i Stenkyrka. Vid 15 års ålder kom han till häradsdomare Gotthard Jacobsson, Kvie, där han stannade i 35 år. Efter att ha slutat anställningen vid Kvie köpte han en gård vid Stenstu. Under ett antal år var han även klockare i socknen. Den bortgångne, som var ansluten till nykterhetsrörelsen, sörjes närmast av maka, en son och tvenne döttrar.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 13 September 1947
N:r 209

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *