Landsbygden. Östergarn.

ÖSTERGARN.
Under den gångna veckan har en serie alliansmöten hållits i de olika frikyrkoförsamlingarna. Det kan behövas i en splittrad tid, att den kristna gemenskapen blir manifesterad, och samvaron har också varit till välsignelse. Det har även varit en rätt god tillslutning av åhörare som kväll efter kväll samlats för att lyssna till frälsningens budskap som med frimodighet har förkunnats av församlingarnas pastorer. Mötena började i Missionshuset och höllos sedan i Elimkapellet och Metodistkapellet.
På söndagen, som var den sista dagen i högtiden, hölls mötena i Elimkapellet kl. 11 f. m. då past. a Stenström efter psalmsång inledde med bön och skriftläsning. Past. L. Olsson predikade inspirerande och varmhjärtat över dagens text, varefter past. E. Anderzon avslöt med ett kort tal.
Kvällens möte hade samlat en fulltalig publik och även nu tjänade samma talare, och en stark uppmaning till ??? vändelse o. sökande av Guds rike gavs. Past. Olsson och församlingarnas sångare medverkade vid alla möten med mycken sång. Så tro vi att det gemensamma arbetet skall lända till fromma för Guds rike i Östergarn.
Deltagare.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 27 januari 1943
N:r 21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *