Allmän väg Halls kyrka — Halls fiskeläge.

Länsstyrelsen har beslutat bygge Få vissa förutsättningar.
K. befhde. har genom resolution den 26 juk förelagt Gotlands norra vägdistrikt att i huvudsaklig överenskommelse med av civilingeniör H. Sellergren uppgjort förslag, slutande å en sammanlagd kostnad av 43,600 kr., låta utföra en anläggning av väg från Halls kyrka till Halls fiskläge, under förutsättning dock, att vederbörande markägare utan. kostnad för distriktet ställer behövlig mark till förfogande, sam vidare att till arbetets utförande erhålles bidrag av statsmedel.

Ombyggnad av bro vid Mölner i Fleringe.
Länsstyrelsen har även beslutat att norra vägdistriktet skall för en kostnad av 13,484 kr. och i enlighet med av ingenjör H. Sellergren uppgjort förslag, låta utföra ombyggnad av bro med tillfartsvägar vid Mölner i Fleringe. Arbetet skall utföras som vägunderhållningsarbete och bestridas ay underhållsmedel.

Kyrkbron i Hangvar ombygges.
LiKaså har länsstyrelsen beslutat att norra vägdistriktet skall låta utföra ombyggnad av den s. k. kyrkbron i Hangvars socken jämte tillfartsvägar å vägen KvieAusters i huvudsaklig överenskommelse med av ingeniör H. Sellergren uppgjort förslag. Arbetet beräknas draga en kostnad av 8,190 kr. och skall bestridas av underhållsmedel.

Gotlands Allehanda
Fredagen den 5 Augusti 1938
N:r 178

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *