Biograferna.

Palladium har först en vacker naturbild, därpå en fullkomligt vansinnig fars i två akter och till sist en Vildavästern-film med Fred Thomson. Utom den lilla kärlekssagan innehåller denna en mängd fenomenala ryttarbragder och en serie förbluffande revolvetrsutning (obs.! måste absolut vara en del filmtricks med här, ty så bra sköt inte ens Buffalo Bill i världen). I alla fall en lämplig film för raska ynglingar.
— Visbybio bjuder på en äventa film av historisk miljö, nämligen kriget mellan England och Frankrike på amerikansk mark under 1700-talet. Filmen, som fått titeln »Den maskerade ryttaren» handlar om den mest våghalsige galenpanna, som kan tänkas. Det är, som vanligt kärleken, som plågar hjälten. Det finns också åtskilligt av indianromantik i berättelsen. Filmen är emellertid värdigt arrangerad och bra inspelad, varför den även ger ögonfägnad.
— Rieginabiografen har ett nytt mästerstycke av de båda vackra gossarna Wallace Beery och Raymond Hatton, vilka spela »Hjältar i luften» på sitt vanliga vansniniga manér. Händelsen utspelas under världskriget och huvudsakligen såsom all titeln framgå vid flygväsendet. Äventyren äro som nämt tragikomiska och inbjuda till många flatskratt varför filmen bör kunna gå t o. m. julveckan.

Gotlands Allehanda
Tisdagen 18 December 1928
N:r 297

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *