Biograferna.

Palladium har ett förträffligt program för de unga. Först en nyhetsrevy, därpå en två akters fans, som var verkligt rolig och igår framlockade högtider av skratt, från det unga gardet i salongen, och till sist en ryttarfilm med Ken Maynard, med slutklämmen förlagd till en kappridning i terräng av så pass spännande natur, att publiken applåder ide med kraftiga handklappningar — någonting rätt ovanligt i Visby.
Reginabiografen har ett ura program nu i vän a julbrådskan. Det har titeln »Inför världens anlete» och handlar om en romantisk kärlekshistoria i 1800-talets Paris. Huvudrollen kreeras av själva Pola Negri, som tydligen icke längre är så alldeles ung, och som också lagt sig till med ett stillsamt spelsätt. Detta gör sig ganska bra, även om det visar en annan Pola Negri, än man fordom var van att se.
Dessutom har Nils Asther, vilken nu tillsammans med Greta Garbo representerar Sverige i Hollywood, blivit tilldelad älskarenollen, vilken han fyller på ett vinnande sätt.
— Visbybio ger en repris av den vackra och glada wienerfilmen En valsdröm med Mady Christians och Willy Fritsch, vilken som bekant går helt i Straussoperettens tecken.

Gotlands Allehanda
Fredagen 21 December 1928
N:r 300

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *