Offentlig auktion.

Fredagen 16 maj kl. 11 f. m. försäljes genom offentlig auktion i Arbetareföreningen för hand And. Nilssons samt Visby Koop. Handgisförenings komkursbos räkning återstående varnlager samt en det inventarier; hvaraf: skjortor, tröjor, byxor, västar, kalsonger, gensare, blusar, några par kängor och galoscher, hängslen, rosetter; 180 burkar kronhummer, anjovis, krydd-: och annan sill, sardiner, sardeller, makrill, fiskbullar, konserv. ärter, champignoner, 1 parti fjälster, salt, Värsterås- och andra: gurkor; kaffe, socker, cacao, chokolad, karameller, té, knäckebröd; hafre- ris-, korn- och mannagryn; cigarrer, 1 fat såpa, tvål såp- och putspulver, skocrém, bindgarn; div. kryddor, 3 diskvågar, 1 hyllfack, 1 pappershållare, bord, elektr. armatur m. m., hvarå af mig godkände inropare erhålla 2 mån. kredit.
Visby i maj 1913.
Hugo Pettersson.

Gotlands Allehanda
Fredagen den 9 Maj 1913
N:r 105

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.