Dödsfall

I en ålder av 74 år avled i lördags på Visby lasarett f. hemmansägaren Arvid Pettersson, Alveskogs i Eke. Han var född i Burs och kom till Eke 1908 där han så småningom övertog svärföräldrarnas gård. Petterssons krafter har även tagits i anspråk i det allmännas tjänst, sålunda har han varit kyrkvärd flera år, ledamot av fattigvårdsstyrelsen och valnämnden.
Närmast sörjande är sönerna, lantbr. Tomas Pettersson och lantbr. Evert Pettersson, båda bosatta vid Alveskogs, samt sonhustrur, syskonen, styckjunkare Karl Sigers, Stockholm, fröken Agda Pettersson, Burs, och fru Anna Söderlund, maka till lantbr. Julius Söderlund, Kärna i Burs, samt barnbarn.
— I en ålder av 76 år avled i lördags änkefru Anna Smitterberg, maka till framlidne sjökaptenen Edmund Smitterberg, Visby.
Hon var född i Norrköping. Närmast sörjande är barnen, fru Ingrid Eckerström, maka till advokat Åke Eckerström, Vimmerby, och sjökapten Torsten Smitterberg, Visby.

Gotlänningen
Måndagen den 17 November 1952
Nr 267

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.