Dödsfall

F. snickaren Axel Engström, Hägur i Bunge, avled i går på lasarettet i Visby efter endast några dagars sjukdom. Han var född i Rute år 1876 men kom redan i unga år till Bunge och hade under åren 1907-45 anställning som snickare vid Bungenäs kalkbrott. E. var en händig och duktig yrkesman och han har bl. a. svarat för tillverkningen av de flesta flaggstängerna i Bunge. Närmast sörjes den gamle hedersmannen av tre söner, Gunnar, snickare i Bunge, John, verkstadsarbetare i Norköping, och Erik, snickare i Huskvarna, två döttrar, Edit, I maka till snickaren Konrad Fredriksson, Stora Via, och Hilda, maka till rörmokaren Helge Åsberg, Västerås, sonhustrur och barnbarn samt syskon.

Gotlänningen
Lördagen den 15 November 1952
Nr 266

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.