Kvinnornas samarbetskommitté

för Gotlands försvar har sistlidna veckan haft sammankomster i Kräklingbo, Östergarn, Lokrume och Tingstäde. Denna vecka besöker koma itten den 29 oktober kl. 20 Folkhögskolan, Hemse (för Hemse och Alva) och den 30 oktober kl 14 Bygdegården, Dalhem (för Dalhem, Ganthem, Halla och Hörsne med Bara socknar) samt kl 19.30 samma dag Lövsta lantmannaskola, Roma (för Roma, Björke, Follingbo och Akebäck socknar) . Nästa vecka blir det sammankomst tisdagen den 4 november kl. 14 i Bygdegården, Eksta (för Eksta, Fröjel och Sproge socknar) och kl. 19.30 samma dag i Barnbespisningen, Sanda (för Sanda och Västergarn) samt torsdagen den 6 november kl. 19.30 i skolan, Stenkumla (för Stenkumla, Västerhejde och Träkumla socknar).

Gotlänningen
Måndagen 27 oktober 1952
Nr 249

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.