Gotlands trupper.

För tredje omgången vid A 7 och fjärde omgången vid I 18 av de fastlandsvärnpliktiga, som skola fullgöra repetitionsövning på Gotland har beträffande befälet bestämts följande.
Vid I 18 organiseras en bataljon med major Söderberg som bataljonschef och kaptenerna Jeppsson och Antonsson som kompanichefer. Hit ha från fastlandet kommenderats följande officerare och underofficerare i reserven eller på övergångsstat, vilka inrycka i mitten eller slutet av april, nämligen löjtnanterna Lundquist, I 1, von Sydow, I 3, Ström, I 10, Anger, I 15, Bjurling, K 2, och Gamitz, K 3, underlöjtnanterna Simonsson, I 1, och Nordell, I 19, fanjunkarna Schedin, I 5, Börjesson samt Hedman, I 20, sergeanterna’ Bäcklund och Wallin, I 9, Olsson, I 14, och Fransson, I 19.
Vid A 7 organiseras ett övningsbatteri med kaptenen i A 7 :s reserv Lindberg som chef och styckjunkare Nilsson, A 7:s övergångsstat, som batteriadjutant. Hit ha vidare kommenderats löjtnanterna Kjellbom, A 7:s reserv, och Eriksson, A 8 :s reserv, styckjunkare Ljungman, A 6:s övergångsstat, sergeanterna Hjorthagen, A 4:s reserv och Kemi, A 5:s reserv.
Militärbefälhavaren inspekterar vårgruppen I 18 den 7 d :s.

Gotlands Allehanda
Fredagen 2 April 1937
Nr 74

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *