Födelsedagar

SJUTTIOFEM ÅR fyller på onsdag förre revisionssekr. o. häradshövdingen Gustaf Lindwall, Växjö. Han är född i Valdemarsvik, avlade studentexamen i Visby 1896, blev assessor i Svea hovrätt 1915, hovrättsråd 1917, revisionssekr. 1919 och häradshövding i Västra Värends domsaga 1924.

SEXTIO ÅR fyller fru Ingeborg Höglund, Norrvange i Lärbro, den 19 dennes. Hon är född i Hörsne och gifte sig med Valter Höglund, anställd på Tollby gård i Fole. Sedermera kom makarna att flytta till Norrvange i Lärbro och där blev maken först anställd såsom kyrkoeldare och sedermera såsom församlingens klockare. Fru Höglund har intresserat hjälpt sin make vid skötseln av kyrkogård och kyrkorum och även haft tid att träda till vid kalas och familjehögtider såsom en alltid uppskattad klockarmor med gott handlag för olika uppgifter. Makarna utgör ett mycket uppskattat klockarpar i Lärbro.

På torsdag fyller fru Märtha Ohlén, Valla i Klinte, sextio år. Hon är maka till köpman Orvar Ohlén.

Gotlänningen
Måndagen den 15 December 1952
Nr 291

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.