GOTLAND RUNT. Dalhem.

DALHEM
Om »Människan inför sanningens Konung» talade rektor Gust. Mosesson, Lidingö, vid adventshögtiden i missionshuset på söndagseftermiddagen. Tal. framhöll, att kristendomen åter kan gå segertider till mötes, när de famlande sökarna, de sanningsälskande kristusförsvararna blir fullständiga kristusbekännare. Vi står alla under föränderlighetens lagar; vi förändras antingen till det bättre eller till det sämre. Det är här vi kan träda fram och påverka utvecklingen av vårt eget liv, slutade tal.
Lantbr. Joel Björkqvist medverkade med solosång och systrarna Ryström, Ekeby, sjöng duett. Pastor L. Engström inledde och avslutade den välbesökta högtiden.
Fredagen den 5 anordnar ungdomsföreningen försäljning i missionshuset.

Gotlänningen
Onsdagen den 3 December 1952
Nr 281

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.