Auktion i Tingstäde.

LÖRDAGEN DEN 6 DEC. kl. 11 f. m. låter disponent Nils Persson, Mejeriet, genom offentlig auktion som hålles i Gymnastiklokalen till följe avflyttning till fastlandet försälja sitt lösöre varav nämnes: Matrums-möbel av ek, vit möbel, sängkammarmöbel, skrivbord, bokhyllor, soffor, 6 fåtöljer, sybord, radiobord, sängar, 2 dubbelottomaner, byråar, spegel, div. bord och stolar, oljemålningar och andra tavlor, väggur, radio, ny Husqvarna symaskin, tvättmaskin Maytag, vridmaskin, mangel, div. el. armatur, d:o kokplatta och strykjärn, 3 golvlampor, fotogenlampor, dammsugare, korkmattor, 2 st. mjuka mattor, kokosmatta, större trasmattor och gångmattor, div. koppar varav större kittel, glas, porslin, fat, konservglas, böcker, rullgardiner, gardinstänger, isskåp, våg, köttina, gräsklippningsmaskin, solparasoll, trädgårdsmöbler, d:o slang, skidor, spark, en herr- och en pojkcykel m. m.
Betalningsanstånd med vanligt äganderättsförbehåll till den 1 april 1953 eller vid anfordran.
ELOF HANSSON. — Tel. Romakloster 57.

Gotlänningen
Måndagen den 1 December 1952
Nr 279

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.