Passagerarelista.

Från Stockholm: med »Gotland» 30 Juli, dr Sandelins, major Kihlman, hrr Spångberg, Viberg, Henne, Nilsson, Nordström, Ryllander, Nyman, Torsel, fruarna Dahlgren, Schöldström, Vellin, Rundberg, frök:na Skoglund, Hjort, Magnusson, Jonsson, Flemming. — Med »Visby» 31 Juli, doktor Leijer, direktör Bergman, hrr Beckman, Smedberg, Eklund, Behm, Ström, Eklund, Bokström, Carlström, Vallin, Ankerström, frök:na Åblund, Sederlitz. — Med »Gotland» 2 Aug., kapt. Pihl, hrr Sidenbladh, Vager, Billström, Lindqvister, Lindbom, Jakobsson, Lutteman, fruarna Svanberg) Lindström, Åhman, frök:na Lindqvister, FÖRR Granroth, Lindström, Lagerstedt, Tibell.

Från Kalmar: med »Tjelvar» 31 Juli, grefve Horn, ing. Liberg, bäradsh. Lagerberg, brr Torpadi, Vesterberg, Knudsén, Hökenberg, Frank, Reuterdahl, Johansson, Schmal, Hultenberg, fruarna Segebaden, Berglund, Duse, Torpadi, frök:na Horn, Segebaden, Sjöcrona, Söderberg, Ronström.

Gotlands Allehanda
Tisdagen den 2 Augusti 1881
N:r 61

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.