Bleckslagaren Andersson

låter genom offentlig, frivillig auktion, i sitt hus vid Södra Murgatan, i närheten af Södertorg, fredagen. den, 5 Augusti. från klockan 10 förmiddagen, till den högstbjudande försälja: en symaskin, en byrå, en skänk, en soffa, 2:ne sängar, bord och stolar, glas och porslin, kokkärl och andra kokssaker, en strykugn med 8 jern, diverse sängkläder, en mängd träkärl och andra träsaker, åtskilliga krönta målkärl samt ett större parti nya bleckslageriarbeten af hvarjehanda: slag; erhållande köpare, som förut gjort. sig kände för ordentlighet i betalningsväg, eller som i hvarje fall kunna anses såsom säkre och redbare, betalningsanstånd till den 5 Oktober innevarande år.
Visby den 28 Juli 1881.
Auktionskammaren.

Gotlands Allehanda
Fredagen den 29 Juli 1881
N:r 60

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.