Lösöreauktion i Arbetareföreningens lokal.

Onsdagen den 14 itnnev. april kl. 11 f. m. låter kapten U. Lundgren, på grund av förestående avresa, genom offentlig auktion i Arbetareföreningens lokal försälia: mat-, spel-, skriv-, nattduks-, korg-, köks- och blombord, 1 sekretär, matsals-, korg-, vil-, piano- och andra stolar, därav antika, soffor, sängar, en 2-mans imperialsäng, hörnskåp, lavoar, byråer av valnöt och mahogny, bok- och andra hyllor, större och mindre speglar, isskåp, golvklocka, väggur, nattlådor, därav en av ek, kistor, glas och porslin, 1 bordservis, div. koppar och tennsaker, malmgrytor, malmstakar, tennkannor, lampor, större och mindre, 1 ampel, 1 mangel, blomväxter, gardiner m.
3 mån. betalningsanstånd lämnas godkände inropare.
Visby den 8 april 1920.
Karl Jacobsson.

Gotlands Allehanda
Måndagen den 12 April 1920
N:r 83

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.