Dödsfall.

Änkefru Vilhelmina Svärd har avlidit i sitt hem vid Stenstuge i Grötlingbo: Den bortgångna, som var änka efter fjärdingsman Gustav Svärd och sjuttioåtta år gammal, var i många år skolvaktmästare och hade även kyrkogårdens och gravarnas skötsel om hand. Hon sörjes närmast av tre döttrar och barnbarn.
— Förre jordbrukaren Johan Arvid Cedergren, Eke, har avlidit, åttioett år gammal. Han var ansluten till baptistförsamlingen i socknen och hade även verkat i dess söndagsskola. Närmast sörjande är en systerson, dennes maka samt en svåger.
— I en ålder av endast aderton år har jordbruksarbetaren Herbert Lundin, Rute, avlidit efter en tids sjukdom. Han sörjes närmast av föräldrarna, fabriksarbetaren Clarence Lundin och hans maka, syskon och åldrig farmoder.
— I en ålder av åttiosju år har fru Johanna Josefina Ruthström, Lauters, Fårö, avlidit. Den bortgångna, som sedan många år var änka efter jordbruksarbetaren Karl Ruthström, bodde tidigare vid Ödehoburga, men har på senare tid flyttat över till släktingar vid Lauters. Hon sörjes närmast av en son, lantbr. Vilhelm Ruthström på Fårö, en dotter, gift i Visby, barnbarn och barnbarnsbarn.
— Änkefru Josefina Granberg, Granskogs i Dalhem, har avlidit i en ålder av sjuttionio år. Hon var född vid Granskogs, där hon sedermera blev gift och har alltså bott där i hela sitt liv. Hon var änka efter lantbrukaren Lars Granberg sedan 1915 och sörjes nu närmast av dotter och måg vid Granskogs, Anna och Ejnar Rosvall, barnbarn samt en broder vid Unsarve i Halla.

Gotlands Allehanda
Måndagen den 30 December 1946
N:r 302

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *