Idrott och sport.

AIK har sin egen Lucia.
Visby AIK hade ett välbesökt kvartelsmöte i går kväll i NTO:s hörsal under ordförandeskap av Inge Claesson. Förutom val av en del kommittéer till det stundande årsmötet samt till den planerade årsfesten, blev det en lång och ingående diskussion om interna angelägenheter.
Efter mötesförhandlingarna vidtog ett samkväm, där klubbens egen Lucia, Marianne Johansson, med fyra tärnor bjöd medlemmarna på kaffe med dopp. Därefter vidtog ett underhållningsprogram under medverkan av klubbens egna förmågor och slutligen blev det dans. För musiken svarade några medlemmar ur Evergreen-orkestern.

Tyngdlyftarnas diskussion.
Den av Gotl. idottsförbunds tyngdlyftnigssektion igår anordnade instruktionskursen i VIF:s träningslokal samlade ett 20-tal deltagare från de, fyra tyngdlyftande klubbarna på ön.
Först lyfte man en stund med liv och lust och sedan förekom en öppen diskussion i en del tävlings- och domarfrågor under sakkunnig ledning av Gust. Dablström. Den allmänna uppfattningen blev att kursen var givande. Dock borde fler än en AIK:are ha hörsammat kallelsen, även om klubben hade kvartalsmöte samtidigt. Fårösundslyftarna däremot var närapå hundraprocentigt representerade.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 7 December 1946
N:r 285

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *