Passagerarelista.

Med HANSA från Nynäshamn 2 april: Major Zettering, kapten Kullander, Löjtnant Höjer, konsol Nilsson (2 pl.), ing. Palm, d:r Wåhlén, lär. Norrby, Lindmarker, du Rietz, Sjögren med fru, Engqvist med fru, Hultéus, Classon, Eriksson med fru, Rehnström, Lindström, Bolling, Löfberg, Nilsson, Ekelund, Meyersson (2 pl.), Hultgren, Nyström, Holgersson, Nygren, Regnell, Pettersson, Larsson, Svensson, Sundberg; fruar Lindström, Fischer; fröknar Stahre, Hagberg, Tigerhielm, Wenjaken, Ahlberg, Lindström, Hartzell, Torkelsson, Nilsson, Maddisson.

Med POLHEM från Stockholm och Nynäshamn 3 april: Hovrättsnot. Norrby, hrr Malmström, Renberg, Sandström, Fallthén, Norén, Olin, Sporre, Lagergren, Lindgren, Agrell; fru Stenberg; fröknar Lindström, Palm.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 3 April 1920
N:r 77

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.