På begäran

af sysslomännen i bagerifirman A. Anderssons konkurs, kommer genom offentlig auktion f. Anderssonska huset vid stora torget här i staden, torsdagen den 8 Mars från kl. 10 f. m., till den högstbjudande att försäljas: varulagret, bestående af en del sammanmalet och siktadt rågmjöl samt kli, kryddor af flere slag, kontektyrer, 1 fat sirup m. m.; bageri- och bodinventarier, deribland må nämnas 2:ne decimalvågar, 1 mortel af sten, en mängd plåtar af jern och sink, korgar och kålfat, 1 bodinrede och disk; lösöreboet, bestående af silfver. och nysilfverarbeten såsom mat-, grädd-, förlägg- och toddyskedar, 1 ankargångsfickur at sillver med kedja och nyckel af guld, kaffe- och gräddkanna, sockerskål, bröd-och visitkortskorg, ur- och bordsställ samt gafflar; koppar- jern och blecksakar samt glas och porslin at hvarjehanda slag, sängkläder och linne; möbler, såsom 1 schiffonier, 1 piano, imperial- och andra sängar, ressår- och utdragssoffor, divan-, spel-, fönster- och andra bord, spegel i förgyld ram med bord gungstol och andra stolar, m. m.; 1 telefon, 1 symaskin, 1 strykugn; 1 köttqvarn, 1 vagn, 1 dragkärra, 1 käl. ke, 1 hackelsekista, bättre och sämre golfmattor samt en mängd träkärl m.m.; skolande betalningen erläggas kontant.
Visby den 27 Februari 1888.
Auktionskammaren.

Gotlands Allehanda
Måndagen 5 Mars 1888
N:r 19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.