Auktion i Arbetareföreningens lokal.

Onsdagen den 21 april, från kl. 1 f. m. låter herr bagaremäst: Alfr. Veström på grund av avflyttning från orten genom offentlig auktion försälja sitt välvårdade lösörebo såsom; herrumsmöbel i mahogny klädd med gobelin bestående av soffa, 4 st. stolar, 2 fåtöljer och 1 bord, klädd soffa i valnöt med 2 fåtöljer och 2 stolar, buffet, bord, soffa och 6 stolar, 2-mans imperialsäng med resårmadrass, lavoar m. marmorskiva, nattduksbord, antik byrå, antikt skåp, antika stolar, golvur, golvlampa, grammofon, speldosa, separator, gardiner, mattor, div. glas och porslin samt en magel. Därjämte försäljes ett piano i mahogny, vilket finnes till påseende i bostaden på Södervärn. För andra personers räkning försäljas 1 vit möbel, bestående av soffa, skåp, bokhylla, byrå, skriv- och annat bord samt 4 stolar, 1 st. större matta, enrgelska kostymtyger jämte mycket annat varå godkände inropare erhålla betalningsanstånd till den 1 juli d. å.
Visning Tisdag å Arbetareföreningen från kl. 1-5 e. m.
Visby i apr. 1920.
Birger Sedelius.

Gotlands Allehanda
Tisdagen den 20 April 1920
N:r 90

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.