Födelsedagar

SJUTTIOFEM ÅR fyller på fredag hemmansägaren Nils Österholm, Rembs i Vamlingbo. Han är född vid Rembs och innehar alltjämt fädernegården.

SEXTIO ÅR fyller på fredag änkefru Signhild Nilsson, Smiss i Grötlingbo. Sextioåringen, som är änka efter hemmansägaren Emil Nilsson, som avled i fjol, är bl. a. ansluten till SLKF.

FEMTIO ÅR fyller på fredag montör Alvar Fohlström, Norrbackagatan 8 i Visby. Han är född i Bara och blev 1931 montör vid Visby stads elverk, en befattning som han alltjämt innehar. Jubilaren är ledamot av hälsovårdsnämnden, taxeringsnämnden och samarbetsnämnden. Vidare är han intresserad i kooperationen och tillhöf. medlemsrådet.

Femtio år fyller på fredag snickaren Nils Nilsson, Åvalla i Klinte. Femtioåringen, som är född i Västerhejde, men i många , år varit bosatt i Klinte, är delägare i Klinte snickerifabrik.

På fredag fyller fiskaren och jordbrukaren Herbert Arweson, Suders i Gothem, femtio år. Född i Slite har han sedan 1908 varit bosatt i Gothem. Han tillhör bl. a. fiskförsäljnings-laget i Gothem.

Gotlänningen
Onsdagen 23 Juli 1952
Nr 167

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *