KUNGÖRELSE.

Genom utslag den 9 september 1935, som vunnit laga kraft, har Söderbygdens vattendomstol i anledning av besvär över en den 15 september 1934 avslutad syneförrättning rörande företag, kallat Slite kloakledningsföretag och avseende avledande av spillvatten från Slite i Othems socken av Gotlands län fastställt plan för företaget.
Hos vattendomstolen har sökanden till företaget, Slite köping, anhållit om medgivande att på det sätt frångå nämnda plan, att ett däri för avloppssystemet A ingående bräddavlopp finge utföras utan föreskriven rensnings-brunn och att i följd härav spillvattnet från nämnda system finge genom en ledning av viss närmare angiven beskaffenhet ledas direkt ut i havet.
Erinringar mot ansökningen skola, vid äventyr att vattendomstolen eljest icke är pliktig att fästa avseende vid deras innehåll, framställas i skriftlig inlaga, som i två exemplar ingives till I vattenrättsdomaren senast den 2 oktober 1943.
Ett exemplar av handlingarna i målet hålles tillgängligt hos ordföranden i byggnadsnämnden i Othems socken, Slite, såsom aktförvarare.
Kallelser och andra meddelanden till parterna införas i Gotlands Allehanda samt hållas tillgän li a hos nämnde
aktförvarare.
Stockholm den 31 augusti 1943.
Av vattenrättsdomarämbetet:
Anton Thelln.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 4 september 1943
N:r 203

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *