Födelsedagshyllningar.

— Fru Amanda Hagström, Eskelhem, som igår fyllde sjuttiofem år, blev med anledning av bemärkelsedagen föremål för hjärtliga hyllningar från släkt och vänners sida. Blommor och presenter överlämnades sålunda under dagens lopp och bl. a. fick jubilaren mottaga en större penningsumma. Även telegrafiska lyckönskningar ingingo.

— Fru Alma Öberg, Västergarn, blev på sin femtioårsdag i torsdags föremål för varma och livliga lyckönskningar. Redan tidigt på morgonen anlände familjens närmaste vänner för att bringa festföremålet sin hyllning. Av make och söner fick jubilaren mottaga ett armband och örhängen av guld. Vännerna uppvaktade med en fåtölj samt en blomsteruppsats. Även försvarsmakten vax representerad av en avdelning unga luftbevakare, vilka till sin husmor överlämnade en silverskål. En mängd presenter, blommar och telegram inströmmade därjämte under dagens lopp.
På kvällen gav herrskapet Öberg middag för ett femtiotal inbjudna, varvid fru Öberg blev föremål för ytterligare hyllningar i form av tal och sång. Under kaffet, som senare intogs i den illuminerade pensionatsträdgården, underhöll hr Erik Gadd gästerna på ett utmärkt sätt.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 10 juli 1943
N:r 155

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *