I det vackra vädret tävlade icke mindre än 15 lag, där pokalen erövrades av Östergarns Idrottsförening.
Prislistan fick följande utseende:
1) Ture Timgrens lag, Östergarn, 2) Ville Nilssons lag, Östergarn, 3) Knut Söderströms lag, Ljugarn.
Tröstpris: 1) Arvid Johanssons lag, Ljugarn, 2) Mats Thomssons lag, Kräklingbo.

Fardhem—Alva 2-1.
I söndags spelade Alva IK:s juniorlag en vänskapsmatch i fotboll på hemmaplan mot Fardhems IF:s seniorlag, varvid resultatet blev en knapp seger för Fardhemslaget med 2-1. (1-0).
I början dominerade det gästande Fardhemslaget. Många ypperliga målchanser uppenbarade sig framför hemmaburen. I mitten av halvleken hade hemmalaget så när tagit ledningen. Laget drog från högersidan upp ett vackert anfall med resultat, att centern från nära håll sköt rakt i stolpen. Strax före paussignalen fingo gästerna sitt länge väntade ledningsmål genom K. E. Jacobsson, och med 1-0 slöt första halvleken.
Andra halvleken blev den första i stort sätt lik med stundvis markant övertag i spel från gästernas sida och i 22 min. kunde också K. E. Jakobsson på ett bra skott från vänsterkanten öka de svartvitas ledning till 2-0. Al-va reducerade emellertid strax därpå genom sin center Rickard Larsson till 1-2, och detta resultat stod sig matchen ut. I det gästande laget var hb. Gunnar Sjöberg och ch. K. Ronander som vanligt bra. Hemmaalget var i stort sätt ganska jämt. Matchen dömdes av Einar Nilsson, Alva.
I Hemse spelades en skolmatch mellan Hemse och Fardhems folkskolor, varvid resultatet blev oavgjort med 33, halvtid 1-0 till Fardhemspojkarna.