Idrott och sport.

Djurgården möter Slite i dag, VIF i morgon.
Ramstark innertrio i gästernas lag.

Djurgårdens IF gör även denna sommar Gotland den äran och just i dag har ett fotbollslag från klubben anlänt hit. Som förut nämnts blir det två matcher, en i Slite i kväll kl. 7 och en i Visby kl. 6,30 i morgon.
Djurgårdens lag blir från mål till vy: Nils Andersson — Nils Borg, Carl Larsson — Alf Wilhelmsen, Bertil Alm, Bertil Bråhde — Lennart Persson, Sten Jihde, Knut Gustafsson, Sture Larsson, Åke Linder.
I målet återfinnes alltså Hagelins närmaste efterträdare och på högerhacken står en av A-lagsspelarna. Alm tillhör även A-laget f. n. och var med i den segerrika värmlandsturnén. Jihde, höger-innern, var med här nere i fjol och spelade då i juniorlaget. Sedan dess har han gjort många goda matcher och är än bättre i fråga om ishockey. Stubben Larsson var också här i .fjol och visade sina tekniska färdigheter. Som kedjeledare har Djurgården fått låna Reymersholms målfarlige center Kinna-Gustafsson, som i de senaste kvalmatcherna mot Norrköping gjorde tre mål. En innertrio alltså av en kapacitet som inte är alltför vanlig på gotländska fotboll-arenor.

Boxningar på Vallen 14 juli.
Visby boxningsklubb förbereder en ny uppvisning, som har bestämts till den 14 juli. Träning äger rum på Vallen i morgon kl. 10, varvid det gives tillfälle för boxare, även från militären, att anmäla sig.

Lottat för DM i fotboll.
Lottningen för DM i fotboll har nu företagits och givit följande resultat vad seniorlagen beträffar: AIK-I 18, Slite—Gute, segraren i matchen AIK—I 18 – A 7, segraren i matchen Slite—Gute — VIF.
Bland juniorlagen mötas i första omgången Alva—I 18 och VIF—Slite. Segraren i första matchen möter sedan AIK och segraren i andra matchen kommer upp mot Gute.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 29 juni 1940
N:r 147

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *