Dödsfall.

I går avled härstädes skräddaren Per Hallin i en ålder av 76 år. Den bortgångne var känd som en synnerligen skicklig yrkesman och var i sin krafts dagar anställd hos skräddarmästarna Laurin och Waller i Visby. Han sörjes närmast av maka, född Grönhagen, en son, som är typograf i Stockholm, två gifta döttrar samt en broder.

Änkefru Elvira Lund har avlidit i Torshälla över 80 år gammal. Hon har tidigare varit bosatt vid Kvie i Lojsta, där maken, lantbrukaren Anker Lund, ägde en gård. På senare år han hon varit bosatt hos en son i Torshälla, där hon nu avled. En annan son till den bortgångna är nämndeman David Lund, Fride i Lojsta.

I går kväll avled i Visby änkefru Emma Wallin. Hon var född i Kalmar men var bosatt i Visby sedan c:a 30 år tillbaka, då hennes make överkonstapeln vid Fångvården C. O. Wallin erhöll befattning här. Den nu avlidna var nära 84 år gammal och har aldrig under sitt långa liv varit sjuk, förrän hon nu för några veckor sedan måste intaga sängen på grund av ålderdomssvaghet. Hon sörjes närmast av fem söner, bosatta på fastlandet och utomlands, samt en dotter i Visby, gift med egendomsmäklaren Gustaf Ekström.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 19 juni 1940
N:r 139

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *