Idrott och sport.

Cykelklubben
hade i går åter en tävling på den vanliga banan söder ut över Träkumla och Stenkumla. Det gäller att bättra på konditionen till Enskedeloppet om söndag, dit klubben skall skicka ett flertal representanter. Tiderna blevo över lag jämna och goda och framgå av följande resultatlista: Klass B: 1) Einar Svensson, 1,22,24, 2) Gösta Boberg, 1,22,26, 3) L. Larsson, 1,26,36.
Klass C: 1) Bert Andersson, 1,20,18, 2) Hans Andersson, 1,21,24, 3) Sven Nilsson, 1,24,54.
Oldboys, äldre: 1) Sven Svensson, 1,24,24.
Klass D: 1) Karl Erik Carlsson, 1,23,24.

Korporationsfolboll i kväll.
Kl. 7 i kväll spelas på Vallen en korporationsmatch mellan Appelquists lag och ett lag från stadens målare.

Juniorfotboll.
Slites och VIF:s juniorlag mötas i morgon kväll kl. 6,45 i en vänskapsmatch på Vallen.
Om söndag börja kvalificeringsmatcherna till juniorernas DM, och då spela Gute och VIF på Gutavallen kl. 10,30, Burgsvik—Hemse i Burgsvik kl. 2 och Slite—Othem i Slite kl. 10,30.

Boxning.
Matchen Sven Hansson—Hägglund.

Enligt privatmeddelande till Allehanda slutade ” boxningsmatchen mellan Visbybon Sven Hansson och HäggIund i Stockholm igår så, att Hägglund blev groggy och bad domaren bryta matchen, vilket denne också gjorde.
Boxningsexperten Joe Sylvain påpekar vid ett samtal med Allehanda, att detta ju icke är tillåtet. Hansson kändetydligen icke riktigt till reglerna, men vad värre var att domaren icke heller tycks vara på det klara med dem.
Hansson, som ligger i hård träning, är emellertid villig att omgående möta Hägglund igen, och är Hägglund den idrottsman man tror honom vara, så ställer han naturligtvis upp för en regelrätt ”match.

B. K. Ringen går i träning.
Hr Sylvains träning med medlemmarna i B. K. Ringen börjar i morgon torsdag och fortsätter sedan fredag denna vecka samt måndag, tisdag, torsdag och fredag nästa vecka. Träningen äger rum i klubbens lokal och alla medlemmar uppmanas infinna sig.

Joe Sylvain och Tarzan
fortsätta sin turné på landsbygden och ha överallt haft god och belåten publik, däri man dock saknat damerna. Dessa ha emellertid en hel del att lära av de gymnastikrecept hr Sylvain presenterar.
I afton uppträda herrarna i Fårösund, på lördag i Ljugarn och på söndag i Kappelshamn varefter turen den 11 maj kommer till Etelhem.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 4 Maj 1938
N:r 101

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *