Födelsedagshyllningar.

Kassörskan vid marketentgriet på I 18 fru Ida Sahlsten, Visby, som i måndags fyllde femtio år, blev då hjärtligt hyllad. Familjen och vännerna uppvaktade sålunda med presenter och blommor och från föreståndarna för marketenteri, officers- och underofficersmässar med presentkort och blommor. Även telegrafiska lyckönskningar ingingo.

På sin femtioårsdag blev lantbrukren Axel Pettersson, Närs i Slite, föremål för hyllningar från familjen, släktingarna och vännerna, vilka uppvaktade med presenter, penninggåvor och blommor. Vidare anlände ett antal hyllningstelegram.

På sin femtioårsdag igår fick fröken Tekla Hedgren, Väskinde, mottaga många bevis på vänskap och uppskattning. Vännerna uppvaktade sålunda med ett bord och en fåtölj och kyrkliga syföreningen med present och blommor. Bland gåvorna märktes även kontanter och textilier m. m. En myckenhet blommor ingick under dagens lopp och även telegrafiska lyckönskningar förekommo. Vid ett samkväm i hemmet blev femtioåringen ytter. ligare hyllad på olika sätt.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 24 September 1947
N:r 218

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *