Klädinsamlarna gör söndagsrond i visbyhemmen.

Håll gåvorna i beredskap — tisdag sista dagen!
Europahjälpens klädinsamling kulminerar i morgon söndag, då det blir fart på arbetet lite varstans i de gotländska bygderna. Det torde också bli rätt livaktigt i Visby, där en grupp frivilliga insamlare åker omkring med bilar och plockar ihop de paket som vänliga givare ställt i ordning. Kl. 1,45 samlas den tillfälliga personalen jämte bilarna på Stora Torget och på slaget 2 startar man ronden åt olika håll i stan varefter insamlingen avbrytes vid 4-tiden. Skriv namn och adress på paketen så kan kvittofrågan ordnas i efterskott, i morgon vill man hinna med så många hem som möjligt och kommer därför inte att ta upp tid med den detaljen. Kvittona kunna hämtas måndag och tisdag i insamlingsvagnen eljest skickas de.
Sedan gäller det bara att få så många aktiva krafter som möjligt och det går fortfarande bra att anmäla sig till tel. 315 eller att gå direkt till torget före kl. 2 i morgon.
Nöden fortsätter! — Fortsätt hjälpen!en barack, avsedd som handvapenförråd, och en annan barack, avsedd som lektions- och övningslokal för musikkåren.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 7 December 1946
N:r 285

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *