Idrott och sport.

Vänskapshandboll i morgon: ”Exgutar” mot Gutaeettan.
IF Gute bjuder i morgon de handbollsintresserade på en match i stil med den som spelades i samband med föreningens 40-årsjubileum för 2 år sedan: A-laget contra över helgen hemmavarande gutepojkar, som med uppehållande av kontakten med moderklubben vistas på fastlandet! Av ”exgutarna” finner sig vid övriga årstider de flesta i Stockholm, där de bl. a. representerar förstalag som AIK, MP, Cliff, Mode m. fl.
Nedanstående laguppställningar från målv. till B-v. f. skvallrar om en jämn och sevärd match, som sannolikt hälsas med glädje av ett så här i ”helgmillum” idrottsfattigt Visby.
”Gästerna”: Rune Runsten; Tom Löfvenberg, Bertil Wahlgren; Lasse Enström; Age Franking, Ivar Klang, Ole Gadd; J.-E Brantås, Bertil Stålhandske, Sture Angelöf.
Reserver: D. Liljeborg och H. Struve.
Lagledare H. G. Winqvist.
A-laget: Sven Uhr; Eric Andersson, Åbom; Lindwall; Hellström, Hartman, Rothstein; Rolf Klang, Engberg, Allart Pettersson.
Kl. 15 blir det avkast och Guteledningen hoppas då få se inte bara de ”notoriska” handbollsentusiasterna utan även anhöriga, släktingar, och. såväl unga som gamla klubbkamrater ”på plats” i exercishuset på I 18.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 28 December 1946
N:r 301

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *