att veta, om våra friluftsäiskande damer och herrar äro beredda på att åter börja de s. k. söndagsvandringarna. Vi ha nu haft så många påstötningar om att sätta i gång, att saken inte kan undvikas. Det är som läsaren förstår fråga om AIK:s och Gotlands Allehandas vandringar, vilka i fjol gjorde, om vi få säga det själva, stormande succé. Redan till om söndag förberedes en promenad, vilken inte blir fullt milen.

Visby I. F:s årsmöte
hålles i morgon onsdag kl. 7 e. m. å rådhuset. Medlemmarna uppmanas att Infinna sig mangrant.
Arsfesten har på grund av den rådande restaurangkonflikten måst uppskjutas till den 12 vent. den 19 februari, allt beroende av om lockouten är hävd till dess.

Bandymatchen i Hemse.
Som i går i korthet omnämndes spelade Hemse BK och Roma IF i söndags en bandymatch å Oxarvevät i Hemse, varvid Roma segrade med 4-3 (2-0). Isen var delvis vattentäckt, så något lysande spel kunde ej presteras. Gästerna voro så gott som matchen igenom överlägsna och segern var väl värd. Ramas center var absolut bäste man på plan, hans konståkning och dribbling gjorde Hemsespelarna totalt yra i mössan. I H. B. K. framträdde främst cf. Samuelsson och högerbacken ”Oet”. Roma spelade i första halvleken i medvind och låg också kraftigt över. Efter 20 min. spel kom ledningsmålet inslaget av hi. tio min. senare åkte centern igenom och gjorde 2-0, vilket blev halvtidsresultatet. I andra halvlekens första period låg hemmalaget över och pressade friskt, vilket gav resultatet att hy. Kraft efter 7 min:s spel slog bollen i nät. Efter ytterligare några minuters spel hade Samuelsson två gånger åkt igenom Romaförsvaret och vid båda tillfällena gjort mål. 10 minuter före full tid dribblade Rornas center ensam från halva planen och gjorde mål. Strax före full tid slog centerhalven in det avgörande målet.