Idrott och sport.

Gotlandsbandyn.
Om det blir is…

Om söndag skall man försöka på nytt att sätta i gång bandyserien. Allt beror givetvis på om det finns och enligt vad som rapporterats till oss har det frusit på i Klintehamn, där alltså Slite och KIK skola spela sin uppskjutna match.
AIK och VIF samt Gute och Hablingbo skola spela på Svejde. Vid vilket klockslag matcherna skola gå tå lagen själva avgöra. Enligt programmet skulle de två sistnämnda uppgörelserna ske kl, 10,30 resp. 1,30.

B. H. Ringen,
vår nyaste sportbetonade sammanslutning, som har ”the noble art of selfdefence” på sitt program, har fått en lyckad start, i det att inte mindre än ett 30-tal medlemmar redan är antecknat. Träningen kommer att ske tisdagar och torsdagar kl. 7 e. m. å Arbetareföreningens lokal ,och det är bara att hoppas, att adepterna skola ha tålamod och finna sig i att få ”ta det vackert i början”. Man blir inte en Max Schmeling på en gång.
För att få ihop en liten ekonomisk grundplåt kommer en uppvisning att hållas i Västkinde bygdegård nästa lördag, då givetvis klubbens förfarna förmågor komma att ge en liten lektion.

DM i tyngdlyftning
för juniorer i 2-armsgrenarna anordnas å A 7:s gymnastiksal söndagen den 30 dennes. Vi hänvisa till annons.

Gotlands Allehanda
Torsdagen 20 Januari 1938
N:r 15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *