Genom exekutiv auktion,

som förrättas här å landskansliet tisdagen den 5 april 1938 klockan 1 e. m., kommer att i den ordning, som i utsökningslagen stadgas, till försäljning utbjudas den för Oskar Andersson senast lagfarna fastigheten Kvie 121 i Hangvars socken.
Fastigheten, som är belägen vid allmänna vägen Slite—Hangvar omedelbart intill avtagsvägen till Brändebacke på ett avstånd av 20 km, från Slite, 8 km, från Kappelshamn, 8 km, från Othems järnvägsstation och 38 km, från Visby, omfattar en areal av 0,2080 hektar tomtmark.
Å fastigheten finnas följande byggnader uppförda:
1) Mejeribyggnad i två våningar av tegel under tak av asbesttolit-plattor, Byggnaden är å nedre botten inredd till mejerilokaler, bestående av mejerisal, smörrum, kylrum, ostrum, maskinrum och kontorslokal, Härjämte finnes ett mindre tvättrum och därunder källare. Övre våningen är inredd till bostad om 4 rum och kök. I mejerilokalen finnes för mejeridrift erforderlig maskinell utrustning. Till byggnaden höra borrad brunn och maskinpump.
2). Gårdsbyggnad av gasbetong och trä under spåntak, inredd till affärslokal, två lagerrum, vedbodar, svinhus och skjul. Över affärslokalen finnes ett bostadsrum.
3). Stallbyggnad av gasbetong under spåntak med plats för omkring 10 hästar.
4) Uthusbyggnad av trä under spåntak, innehållande avträde.
Till fastigheten hör mindre trädgård med omkring 10 fruktträd.
Fastigheten har saluvärderats till 15,000 kronor.
Den som har fordran, för vilken fastigheten häftar, eller för vilken han eljest äger njuta betalning ur köpeskillingen, eller har annan rätt, som bör vid auktionen iakttagas, äger att därvid bevaka sin rätt.
Visby i landskansliet den 23 februari 1938.
A. E. Rodhe.
Abr. Löf.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 16 Mars 1938
N:r 62

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *