Idrott och sport.

Om simpromotionen i morgon
samt simtävlingarna på vårt simstadion kl. halv 2 vilja vi erinra. Promotor är redaktör Axel Danielson, och simtävlingarna omfatta 100 m. bröstsim för damer om Dolly Gillbergspriset, 100 m. fritt, 50 m. rygg- och 50 m. bröstsim för juniorer samt raka hopp.
Folkvandring till simstadion, alltså. Blir det lika vackert väder i morgon som i dag, vilket vi skola hoppas, så torde det bli roligt både för simmare och publik.

Många Saxtorpare till Gotland.
Det är nu relativt bestämt, att förutom Ragnar Sunnquist, storfräsaren framför de andra, starta sådana klämmiga gossar som Lampinen, Rolf Gülich och Lambert-Miller, för att nu ej nämna Sten Edlund och Martin Strömberg, i gotländska TT. den 9 sept. Det är alltså ett garde, som inger respekt. Samtliga starta även i Saxtorp den 2 sept.

Höstfotbollen
börjar i morgon i de olika serierna. Här i staden spela AIK B och Gute B samt A. 7 och VIF i resp. norra serien och A-lagsserien. I förstnämda serie mötas dessutom I Slite därvarande lag samt VIF B, och i A-lagsserien spelas i Klintehamn en match mellan KIK och AIK. Vidare spela på resp, platser Othem —VAIS, Hablingbo—Vänge, Levede—Grötlingbo samt Lye—Rone.

Gotlands Allehanda
Lördagen den 25 Augusti 1934
N:r 197

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *