Nationella ungdomsförbundet

hade i går afton ordinarie sammanträde i Gamla apoteket härstädes under god till slutalng av föreningsmedlemmar.
Vid sammanträdet höll hr C. J. Broander ett föredrag, vari han behandlade »argument och motargument i den politiska diskussionen» och sålunda gav en intressant belysning över åtskilliga aktuella politiska förhållandena.
Gårdagens sammanträde var det sista, som leddes av den hittillsvarande ordföranden, disponent Arendt de Jounge, enär denne inom kort skall avflytta från staden. Den avgåenda ordföranden frambar sitt tack till föreningen för det goda samarbetet under den gångna tiden och tillörskade föreningen ett framgångsrikt arbete för de nationella idéerna.
Föreningens vice ordförande, läroverksadjunkt Hj. Rydqvist, vilken nu kommer att övertaga ledningen av föreningen till arbetsårets slut, frambar å andra sidan föreningens varma tack för det intresserade och framgångsrika arbete, som disponent de Jounge alltsedan föreningens stiftande nedlagt inom densamma.
Sammanträdet avslutades med en stunds unison sång, då en rad fosterländska sånger sjöngos, och efter förhandlingarnas slut förekom som vanligt samkväm.

Gotlands Allehanda
Torsdagen den 20 oktober 1932
N:r 244

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *