Greta Garbo stannar hemma ända till våren.

Greta Garbo har nu börjat visa sig på Stockholms gator och teatrar efter att en tid ha vilat ut hos greven och grevinnan Wachtmeister på Tistagård. I sällskap med grevinnan W. besökte fröken Garbo på måndagskvällen Karl-Gerhards. revy på Komediteatern och blev där hjärtligt hyllad både från scenen och av publiken. Hon fick av revyförfattaren mottaga en stor blombukett under publikens tilljublande hyllning.
Nu är isen bruten och nu väntar publiken — och sannolikt går den önskan i uppfyllelse — att snart nog få se publikgunstlingen på andra av stadens teatrar och biografer. Vilken av de sistnämda det först blir är ej så gott att
säga, men de speciellt initierade tro att det blir Röda Kvarn, Palladium och China nu till att böria med, sedan kanske också någon annan.
Förmodligen far Greta Garbo på nytt till landet, men under stockholmsvistelsen. dessa dagar kommer hon att hälsa på sina gamla vänner och se den sevärda sceniska konst som f. n. står till buds.
Hur länge hon kommer att stanna i Sverige är ej känt, men det blir till fram på vårsidan. Julen vill hon nu alldeles bestämt fira i hemlandet i kretsen av de sina.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 31 augusti 1932
N:r 201

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *